14 Nisan 2009 Salı

bağıra bağıra iç dökmece

canım sıkıldı ya benim. iki kelime çiziktireyim istedim buraya. gelişigüzel bir yazı olacağa benziyor. allah sonumuzu hayır etsin. diren'in "uzun uzun" serisine ufaktan benzeyebilir, kusuruma bakmayın. ahahah. ya zaten blog dediğin günlük gibi bi şey. kafasına eseni yazmalı insan. neyse işte öyle.

bloga adamsayar ekledim. bundan sonra gireni çıkanı sayacak o alet. mesela aleti eklediğimden beri sadece 2 kişi girmiş benden başka. süpersiniz canlarım. sizi kandırmak için de 100'den başlatmıştım halbuki, okuyanım çok gözüksün diye. çok cinfikirliyim ben ya. valla. bu sayacı diğer bloglara göz gezdirirken gördüm bi yerde. çok hoşuma gitti. ondan ekledim. yoksa kaç kişi girmiş bloga diye merak ettiğimden değil. sayacın nerden eklendiğini merak edenler "fare imleci"yle sayacın üstünde durduktan sonra linki görebilirler.

"mezun" sıfatıyla dershaneye gitmek o kadar zor bi şeymiş ki anlatamam. geçen sene hep derdik "bu adamlar da niye düşük puan alıyolar ya? 2. kez görmüyolar mı bunlar konuları?" diye. işte hocalar bile böyle düşünüyo mezun öğrenciler hakkında. hep "siz bunları zaten biliyosunuz, haftaya da diğer konuya geçeriz, yoksa yetişmicek" modundalar. hele bi mat1cimiz var ki sormayın... bu aralar dershanede puanlar da düştü. moralim çok bozuk. puanların düşmesinin güzel bi artısı oluyo ama, insan gaza geliyo. itici güç sağlamış oluyo düşen puanlar. mesela birazdan kalkıp ders çalışmaya başlıcam. o derece etkili yani.

cumartesi günü odtü - devrim'de güzel bi etkinlik varmış. insanlar bi araya toplanıp bağıra bağıra şarkı söylüyolarmış gitar eşliğinde. bugün bana da davetiye geldi. yaldızlı harflerle "bağıra bağıra şarkı söylemece vol. 2" yazıyodu üstünde davetiyenin. alta da not düşmüşlerdi: davetiye 1 kişiliktir. ahah yok yok şaka. diren, deniz ve odtüdeki arkadaşları organize ediyolarmış. feysbuktan davetiye yolladılar. hiç de yaldızlı harf falan yoktu, alındım. benim için bu organizasyonun en güzel yanı "doğukan the guitar hero"nun gitar çalacak olmasıdır. 2 aydan beri görmediğim o yüce insanın fade to black solosunu bir kez daha dinleyeceğim için çok heyecanlıyım açıkçası. diren'le deniz'i, odtü'yü bir kez daha görmek de cabası.

evet, bir sıkıcı ve saçma yazının daha sonuna gelelim artık. uzatınca tadı kalmıyo. bir sonraki sıkıcı ve saçma yazımda görüşmek üzere. hoşça kalın!

YOU! ARE! FAGS!!