7 Kasım 2009 Cumartesi

atar atar

okurlarım! gönül ister ki şurda bir i have a dream havasında yazı yazayım. ben de isterim, her gün her gün yeni bi şeyler bulup yazıyım, okurlarım sevinsin, ben gaza geliyim. ama olmuyor, ne yapalım. beni her gün bu konuda darlamanız yardımcı olmuyor, aksine psikolojik baskı uygulamış oluyosunuz bana. sonra saçma salak yazılar yazıyorum, bu ne lan diyosunuz. ayıp ama. yapmayın böyle, beni üzmeyin. o zaman, şikayetimizi ettikten sonra geçelim yazımıza.

●bence var ya erkan oğur dünyanın en iyi müzisyenlerinden, hatta belki de en iyisi. sen daha düşün "ama michael jackson var, bono var, elton john var.." diye. perdesiz gitarın mucidi bu adam. gitar çalan kime sorsam "oha.." dedi "onu çalmak çok zordur valla." bunun dışında da çalmadığı enstrüman yok nerdeyse. çoğunuz bilmezsiniz, kimdir nedir ama bi dinleseniz adamı hak vericeksiniz bana.

●bir gdo'dur gidiyor arkadaş. yine ortaya kafa karıştıran bi konu attılar ve sustular. millet birbirini yiyo burda zararlıydı, diildi diye. umurlarında diil adamların. sen aşı olcan mı, ben olmıcam diyolar birbirlerine grup toplantılarında. o zaman "i have a dream that one day..." diyoruz. cümleyi başarılı şekilde tamamlayana nobel barış ödülü hediyemizdir.

●nerde bir 53 sayısı görsem, içimi sevinç kaplıyor, bir mutluluk sarıyor her yanımı. rize'nin plaka kodu lan bu diyorum. manyak mıyım neyim, anlamadım ki ben de. alt tarafı plaka işte. peh.

●şehir ve bölge planlama okuyan arkadaşlara, bu işi icra edenlere çağrımdır: şu eskişehir yolu'nu bi düzeltin nolur. 85 (yazıyla seksen beş) şeritli falan yapın da akşam iş çıkışı saatlerinde millet birbirini bıçaklamasın. dün bir trafik ışığında 15 dakika bekledi otobüs bu trafik yüzünden. aklınız alıyo mu? 15 dakika.. okuldan eve yürüsem daha erken giderdim diye hesaplar falan yaptım kafadan. tam uygulamaya koyucaktım, vazgeçtim.

●boyacı amcaların aletleri oluyo ya böyle tuhaf isimli. mala, spatula falan gibi. işte onlardan biri de silistreymiş. burdan da vatan yahut silistre'nin ne kadar tırt isimli bir tiyatro oyunu olduğunu anlıyoruz. vatan yahut boyacı aleti diye isim mi olur lan. bu ne böyle.

kısa maddelerden oluşan bu "atarlı" yazımızın da sonuna geldik. silistrenin diğer anlamıyla gelmeyin bana. falakaya yatırırım vallahi. neyse hadi görüşürüz. kendinize dikkat edin.