10 Temmuz 2012 Salı

adding comments for this entry is disabled

merhaba.

az önce youtube'dan şarkı falan dinliyodum. bu eylemi her yaptığımda da en beğenilen yorumları mutlaka okurum. arada çok komik, çok güzel şeyler çıkıyo. dinlediğim şey de mabel matiz'in kül hece şarkısıydı. klip çekmiş adam kendince, biraz soyut bi klip, renkli falan bi de. klibi anlayamayan, beğenmeyen ya da belki de klipten rahatsız olan bir arkadaşımız da gelip küfrü dayamış. en beğenilen yorum da o olmuş. hayır niye? anlamadığınız, beğenmediğiniz her şeye küfretmek zorunda mısınız? ya da belki o adam senden daha üstün düşünüyo diye kıskanıyosundur?

benzer şekilde, twitter'da takılıyodum. harun tekin bir şey yazdı kemalizmle muhafazakârlığı birleştirerek. tabii atılgan ve fedai türk milleti hemen yağdırdı "sen kemalizmden ne anlıcan lan", "kemalizm gitsin de sizin gibi liboşlar mı gelsin ehehehe", "oo ne kadar da aydınsın kendini beğenmiş seni" cevaplarını. ulan liberalin ne olduğunu bilmiyosun daha. benim de tarih hocam vardı, baya odtü'de ders veriyo. o da karl marx'a liberal demişti. aşağı yukarı aynı şey. capiche? yok mu? e yapacak bi şey yok.

adam sabah kalkıyor, kıçını başını kaşıyor, kahvaltısını edip bilgisayarına oturuyor. buraya kadar tamam. bilgisayarı açınca artık noluyosa, bir klavye şövalyeliği geliyor. kınayt onlayn oynayınca tabi yıllarca.. sonra açıyor cem adrian videosunu, daha video yüklenmeden yorumunu yapıyor: "bu o... çocuğu da gay ha.." bunun gibi birkaç kendini tatmin seansından sonra çıkıyor dışarı, arkadaşlarıyla buluşuyor. konu bir şekilde siyasete, ya da benzeri bir tartışma konusuna geliyor. bizim fedai yine yardırıyor tabi "abi bak orda o kadar şehit var, bizimkilerin sesi çıkmıyor, saldırsanıza! yaksanıza köpeklerin inlerini!" diye. bi de twitter'da "eşcinsellik yasaklansın" diye hashtag'i çakınca ooh değmeyin keyfine şövalyenin. sonra "kardeşim bak yanlış yapıyosun. nolur biraz sakin ol ve her şeyi bilme. gel bak anlatayım gerçeği." diyince yine sen azar işitiyosun, yine sen dayak yiyosun.

kendi fikirlerinizi savunun, sizi güden çobanınkini değil. bi de savunurken dikkat edin, gerçeği bilenlerden ayar yemeyin. Napoléon diye kitap karakteri var. hepiniz onun yanındakilersiniz, haberiniz yok. haydi iyi akşamlar.

tamam lan ben de liboşum. başlıktaki de şaka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder